www.boswachtersblog.nl/ Texel

Spelers TEVOKO planten bomen op het Vierkante Stuk op Texel

16 februari 2014 Boswachter Erik van der Spek in Texel

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Na de herinrichting van de speelweide het Vierkante Stuk op Texel moest er nog een stukje bos worden aangeplant. Spelers van TEVOKO kwamen Staatsbosbeheer hierbij te hulp en hebben zaterdag ruim 300 bomen aangeplant. Deze volleybal vereniging organiseert jaarlijks een groot toernooi op deze speelweide. Het plan voor de herinrichting is dan ook in overleg met de vereniging gemaakt. Ook bij het planten van de bomen staken de leden hun handen uit de mouwen. De bomen zijn mede aangeschaft met de bijdrage van een groep Duitse Texelfans met een Facebookpagina bij elkaar hebben gebracht tijdens een fotomoment in de Kerstvakantie, als reactie op de stormschade van afgelopen herfst. 1 maart planten zijn de ‘laatste’ boom.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

 • Wim H Bos.
  17 februari 2014 om 09:45

  Waar ligt het Vierkante stuk . Groetjes.

  • Erik van der Spek Staatsbosbeheer Texel
   17 februari 2014 om 18:45

   Langs de Ploegelanderweg

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog