www.boswachtersblog.nl/ Texel

Inloopavond Dorpzicht Texel druk bezocht, levendige gesprekken

13 februari 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel

De inloopavond over de natuurinrichting op Dorpzicht bij De Cocksdorp op Texel donderdagavond is druk bezocht. Tientallen mensen lieten zich informeren over de plannen en stelden hun vragen. De meeste mensen konden zich goed vinden in de plannen en zien uit naar de realisatie. De avond is georganiseerd door de Provincie Noord-Holland. Vertegenwoordigers van de andere partijen die die betrokken zijn bij het programma natuurontwikkeling Texel, waarmee de provincie, hoogheemraadschap, gemeente, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, LTO en De Lieuw de natuur op Texel versterken, waren vertegenwoordigd en stonden bezoekers te woord. Meer informatie over dit programma en de plannen voor Dorpzicht is te vinden op http://www.noord-holland.nl/natuurtexel.

De medewerkers van de provincie hebben alle vragen die ter plekke niet beantwoord konden worden over het project en suggesties voor verbetering verzameld. De suggesties worden in de projectgroep besproken en mogelijk nog in het plan verwerkt. De provincie komt daarna met een reactie, in ieder geval via http://www.noord-holland.nl/natuurtexel en Staatsbosbeheer zal die reactie verwerken op de weblog.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog