www.boswachtersblog.nl/ Texel

Leerlingen OSG Hoge Berg Texel verwijderen opslag uit duinen @NPTexel

11 september 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel


Vandaag hebben leerlingen HAVO/VWO van de OSG De Hoge Berg op Texel tijdens een buitendag Staatsbosbeheer geholpen met het verwijderen van opslag uit de duinen van het Nationaal Park Duinen van Texel. Ongeveer negentig leerlingen waren actief bij dit duinbeheer onder leiding van boswachter Glenn van Ginkel en hun leerkrachten. In drie groepen rouleerden zij tijdens een programma in de Bleekersvallei en De Dennen dat naast een blok natuurwerk uit blokken bladeren en bessen zoeken en levend Stratego bestond. Staatsbosbeheer is blij met deze hulp die voorkomt dat de duinhei in bos verandert.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Rare fungus species discovery on Texel | Dear Kitty. Some blog
    11 september 2015 om 13:42

    […] Trees in De Dennen: here. […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog