www.boswachtersblog.nl/ Texel

Onderhoud Randweg en Natte Vlakweg, wegen door de week afgesloten.

30 november 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel

Staatsbosbeheer laat op plaatsen waar de berm steeds wordt stuk gereden langs de Randweg en de Natte Vlakweg in De Dennen op Texel graskeien aanbrengen. Met uitzondering van de weekenden zullen deze wegen daarom worden afgesloten in de periode van 2 tot en met 20 december. Door het kapot rijden van de wegen kan de veiligheid van fietsers die uitwijken in gevaar komen, om dit te voorkomen neemt Staatsbosbeheer deze maatregel. Het werk wordt uitgevoerd door Tatenhove BV, als eerste wordt de Randweg aangepakt en afgesloten. De afsluiting is nodig om er voor te zorgen dat er veilig en vlot gewerkt kan worden.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog