www.boswachtersblog.nl/ Texel

Boomverzorging in Het Doolhof, wandelpaden tijdelijk afgesloten

21 december 2015 Boswachter Erik van der Spek in Texel

IMG_4500
In het Doolhof het bosje op de Hoge Berg laat Staatsbosbeheer nu de boomveiligheidscontrole en tegelijk het onderhoud uitvoeren. Tijdens het werk zijn wandelpaden voor uw veiligheid afgesloten. Dode takken worden die op de paden kunnen vallen worden verwijderd. Bomen die zo slecht zijn dat ze kunnen afbreken en over een pad kunnen vallen worden zo ingekort dat ze geen veiligheidsrisico meer vormen. De dikke bomen die hier staan moeten zo lang mogelijk geheel of gedeeltelijk behouden worden. Niet alleen voor de natuur, maar ook voor de mensen die er van genieten. Het werk wordt uitgevoerd door Hulster boomverzorging uit Noordgouwe met assistentie van hovenier Jesse Ellen uit Den Burg.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog