www.boswachtersblog.nl/ Texel

Jochem Rikse nieuwe boswachter beheer op Texel, opvolger Jan van Assema

1 april 2016 Boswachter Erik van der Spek in Texel

IMG_4840

Ik ben Jochem Rikse, 39 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Sinds november 2000 werk ik voor Staatsbosbeheer. De eerste zeven jaar werkte ik met plezier in de omgeving van Breda. In 2007 ben ik weer teruggekomen naar Noord-Holland, waar ik ook opgegroeid ben. Hier werkte ik in de Schoorlse duinen en later ook in het Robbenoordbos en West-Friesland.
Door de reorganisatie in 2014 raakte ik in de Zaanstreek aan het werk. Weer een heel ander gebied waar ik nieuwe ervaringen heb opgedaan. Toen er op Texel een plekje vrij kwam als boswachter beheerd heb ik gelijk gesolliciteerd en gelukkig mocht ik deze nieuw uitdaging aangaan. Vanaf 1 april (geen grap) kom ik dus hier het team versterken. Ik verheug me er ontzettend op om aan de slag te gaan op Texel.

Vriendelijk groet,
Jochem Rikse
Boswachter Beheer Texel

Met de komst van Jochem is het team van Staatsbosbeheer weer op volle bezetting. Jan van Assema blijft ook aan Texel verbonden. Als teamleider is hij verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de mensen uit het team op Texel en de financiële administratie. Hij zorgt ook voor het inwerken van Jochem Rikse als boswachter beheer en zal in deze periode ook inhoudelijk bij het werk van de boswachter beheer betrokken blijven. Trudy van der Zanden blijft als de gebiedsmanager Texel namens het provincie hoofd optreden op Texel, in het bijzonder in de bestuurlijke contacten.

boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

 • Wietze Pranger
  1 april 2016 om 19:22

  Veel succes gewenst Jochem! Wietze Pranger oudmedewerker van SBB

 • Wietze Pranger
  1 april 2016 om 19:22

  Veel succes gewenst Jochem! Wietze Pranger oudmedewerker van SBB

 • Annelies Ertienne
  1 april 2016 om 19:18

  Van harte Gefeliciteerd en veel succes op dit prachtige eiland

 • WHBos
  1 april 2016 om 10:34
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog