www.boswachtersblog.nl/ Texel

Baltsende eidereenden luisteren in De Slufter, met uitleg van vogelwachters @NPTexel

15 april 2016 Boswachter Erik van der Spek in Texel

Het is nu de uitgelezen tijd om vanaf het uitkijkpunt het Diepe Gat eidereenden te bewonderen. Ze zijn er te horen en te zien. Het koerende geluid van de baltsende mannetjes is bijzonder om te horen. De zwart-wit gekleurde mannetje met een groene halsvlek zijn nu op zijn mooist. De vogelwachters van @De_Slufter zijn vaak aanwezig om uitleg te geven en laten u graag door een telescoop kijken om eidereenden en andere vogels goed te bekijken.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Purple sandpiper, eider duck and brent geese of Texel | Dear Kitty. Some blog
    15 april 2016 om 10:44

    […] Eider duck mating season on Texel: here. […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog