www.boswachtersblog.nl/ Texel

Veranderingen bij Staatsbosbeheer op Texel

9 november 2016 Boswachter Jan van Assema in Texel

Staatsbosbeheer kent sinds een jaar de functies van teamleider en gebiedsmanager. In Noord-Holland hebben beiden een rol bij de aansturing van een beheereenheid zoals de beheereenheid Texel. De gebiedsmanager, Trudy van der Zanden, treedt daarnaast op namens het provinciehoofd, met name in bestuurlijke contacten.

In het afgelopen halfjaar heeft Jan van Assema de teamleidersrol vervuld voor zowel de beheereenheid Texel als de beheereenheid Gooi & Kennemerland en heeft hij Jochem Rikse als nieuwe beheerder op Texel ingewerkt. Vanaf 1 november richt Jan zich volledig op zijn functie in Gooi & Kennemerland.

In overleg met de directie wordt gezocht naar een passende invulling van de taken en werkzaamheden die Jan op Texel achterlaat.

reageren

geef een reactie

  • Jan-Willem Bakker
    10 november 2016 om 10:55

    Ik vind het erg jammer dat Jan van Texel vertrekt. Hij heeft zich fanatiek verdiept in allerlei complexe dossiers, zoals de Hoge Berg. De betrokkenen waren allemaal erg blij met zijn open, eerlijke en constructieve houding. Ik hoop dat Jochem de tijd krijgt om zich ook te verdiepen in de materie en goed ingewerkt wordt. Ik wens hem daarbij veel succes.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog