www.boswachtersblog.nl/ Texel

After-dunning excursie op 27 maart

18 maart 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Op woensdag 27 maart organiseert Staatsbosbeheer een excursie in De Dennen. De boswachter laat de plaatsen zien waar de dunning is uitgevoerd en licht toe waarom dit is gedaan, daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen. We starten om 11:00 buiten 't Turfveld (Nattevlakweg 2). We vragen geïnteresseerden om op de fiets te komen zodat we meerdere plaatsen kunnen bezoeken.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar texel@staatsbosbeheer.nl, mocht het niet mogelijk zijn om op de fiets te komen laat dit dan even weten, dan houden wij hier rekening mee.

Toekomstig bosbeheer

Dit en volgend jaar gaat Staatsbosbeheer het beheerplan voor haar terreinen binnen het Nationaal Park Duinen van Texel actualiseren. Belangrijke hulpmiddelen daarbij zijn de diverse inventarisaties, het N2000-beheerplan, Provinciaal Natuurbeleid, inbreng vanuit de Texelse samenleving en advies van het Nationaal Park. Bosbeheer is een van de thema’s binnen dit beheerplan. Volg ons weblog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, hier plaatsen wij binnenkort ook een oproep om met ons mee te denken over het nieuwe beheerplan.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog