www.boswachtersblog.nl/ Texel

Omgevingsavond beheerplan: laat je informeren en denk mee

25 maart 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Binnen Staatsbosbeheer wordt er gewerkt met beheerplannen, deze plannen bevatten de uitwerking van onze ambities en doelen. Een beheerplan is niet het einddoel maar eerder het startpunt van een nieuwe periode van beheer.

Beheerplannen Texel

Op Texel hebben we twee beheerplannen: het beheerplan Nationaal Park Duinen van Texel en het beheerplan oude & nieuwe land. Belangrijke input voor onze beheerplannen zijn o.a. diverse inventarisaties en provinciaal natuurbeleid. Daarnaast vinden wij de inbreng vanuit de Texelse samenleving van groot belang, hier willen we bij het actualiseren van de beheerplannen meer aandacht aan geven.

Omgevingsavond op woensdag 3 april

Op woensdag 3 april organiseert Staatsbosbeheer een omgevingsavond om het beheerplan oude & nieuwe land toe te lichten en met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen is welkom vanaf 19:15 in De Wielewaal (Langwaal 9 in De Waal), we beginnen om 19:30 en verwachten dat de bijeenkomst tot ongeveer 21:00 duurt. Aanmelden is niet nodig, voor eventuele vragen kun je contact opnemen via a.sprenkeling@staatsbosbeheer.nl of 06-10203149.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog