www.boswachtersblog.nl/ Texel

18 augustus 2019: diner en avondwandeling in De Dennen

5 augustus 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Het grootste deel van het Texelse bos is aan het begin van de 20e eeuw aangeplant met voornamelijk dennenbomen, vandaar de benaming ‘De Dennen’. Tegenwoordig staan er in De Dennen ook veel loofbomen. De Dunningsweg is een breed wandelpad waar beukenbomen een prachtige groene tunnel vormen. Een magische plek voor een zondagavond diner in de natuur. STAAL op locatie verzorgt complete diners aan mooi gedekte tafels op unieke plaatsen, met verse ingrediënten en producten uit de streek. Op zondag 18 augustus eten we in het bos en genieten we van heerlijke gerechten terwijl het langzaam donker wordt. Na het dessert neemt de boswachter van Staatsbosbeheer je mee voor een avondwandeling. Zet je zintuigen op scherp en beleef de overgang van dag naar nacht. Komt de natuur nu tot rust of juist tot leven?

Tijd: 19:00 – 22:00
Locatie: Dunningsweg (eerste pad links aan de Ploeglanderweg vanaf rozendijk)
Prijs: 39,50 (diner, 2 drankjes en avondwandeling o.l.v. de boswachter)
Reserveren bij Sabien via info@staalcatering.nl of 06-55740685

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog