www.boswachtersblog.nl/ Texel

Uitnodiging infoavond “Boeren, Vissers en Buitenlui”

16 september 2019 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Op 18 september houden de partijen betrokken bij het ‘Boeren, Vissers en Buitenlui’ project een informatieavond voor geïnteresseerden. Het project, gefinancierd door Waddenfonds en STIFT, richt zich op de Gouden Driehoek: het gebied gelegen tussen de haven van Oudeschild, fort De Schans en de top van de Hoge Berg.

Het project bestaat uit verschillende deelprojecten die aan elkaar verbonden zijn door historische inwoner Leendert den Berger. Tijdens de avond worden de verschillende onderdelen toegelicht en wordt de input van aanwezigen gevraagd op een aantal thema’s zoals het Doolhof, de tuin van Brakestein en de recreatieve toegankelijkheid van het gebied. Over die thema’s worden aan ‘ronde tafels’ ideeën uitgewisseld.

Iedereen is welkom vanaf 19:00 in de boet van de De Waddel (vervoermiddel parkeren bij P-bordje nabij T-splitsing Doolhof-Schansweg). Het programma begint om 19:15 en de avond duurt tot ongeveer 21:30. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Staatsbosbeheer via texel@staatsbosbeheer.nl of 0222-312228.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog