www.boswachtersblog.nl/ Texel

Inschrijving vrijwillige vogelwacht 2021

12 november 2020 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Net als vorige jaren hoopt Staatsbosbeheer Texel ook in 2021 tijdens het broedseizoen vrijwillige vogelwachters in te kunnen zetten bij de uitkijkpunten in de Slufter en De Geul. De vogelwachters zijn een aanvulling op de boswachters van Staatsbosbeheer. Ze vertellen bezoekers over de gebieden, beantwoorden vragen en houden een oogje in het zeil. Het aanmeldformulier voor 2021 staat nu online.

De inschrijving om je aan te melden als vogelwachter in 2021 staat nu online. Inschrijving gaat via dit formulier. LET OP: het is de bedoeling dat jullie dit formulier als duo invullen en dus niet allebei apart. We gaan er voor nu vanuit dat je gewoon weer met een mede vogelwachter uit een ander huishouden mag komen. Houd er rekening mee dat dit nog kan veranderen afhankelijk van de richtlijnen die dan gelden.

Meer info over het werk als vogelwachter? Zie onderstaande blogbericht van vorig jaar.

Word een week vogelwachter op Texel

reageren

geef een reactie

  • Marc Westermann
    12 november 2020 om 23:29

    Bert Vos schrijft ons in voor een week Slufter eind juni/begin jul

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog