www.boswachtersblog.nl/ Texel

Collega Lo Bremer met pensioen

27 augustus 2021 Boswachter Anna Sprenkeling in Texel

Deze week heeft team Texel afscheid genomen van Lo Bremer. Na meer dan 20 jaar inzet bij Staatsbosbeheer gaat Lo met pensioen. Lo ondersteunde het team o.a. met administratieve taken op kantoor, hij beantwoordde ontelbare vragen van omwonenden en bezoekers en had een coördineerde rol bij onze groep waterpeil vrijwilligers. We zijn dankbaar voor zijn inzet en gaan hem missen!

Met engelengeduld en een glimlach was Lo voor veel mensen het eerste gezicht als ze contact opnamen met Staatsbosbeheer. Hij nam altijd de tijd om te luisteren en mensen verder te helpen. Daarnaast zorgde Lo dat het de collega’s op kantoor aan niets ontbrak. Maar Lo was ook regelmatig buiten te vinden, collega’s konden altijd op hem rekenen voor hulp bij klussen zoals het jaarlijkse tellen van meeuwennesten.

Lo, bedankt voor je inzet, we gaan je missen!

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog