www.boswachtersblog.nl/ Texel

Zwerfvuil opruimactie met de Jan Plezier

12 maart 2022 Mariette in Texel

Mooi resultaat van een ochtend de handen uit de mouwen

Vandaag was er een spontane extra opruimactie bij de monding van de Slufter, een mooi initiatief van betrokken zwerfvuilruimer Daniella Ernsting.

Jan Plezier

Pieter Dros bracht de groep vrijwilligers met de Jan Plezier vanaf Paal 28 over het strand naar de kop van het duin bij de Sluftermonding. Tijdens het werk trakteerde hij ons op een heerlijke bak verse koffie met koek. Wat een mazzel hadden we, het was ook nog eens prachtig weer om de handen uit de mouwen te steken.

Dikke pluim voor deze groep afvalhelden

Na een ochtend zwerfvuil ruimen was de laadbak van de 4wd van Staatsbosbeheer afgeladen vol. In de Week van de Afvalhelden een dikke pluim voor de vrijwilligers die vandaag in actie kwamen om dit deel van het strand en de Slufter schoon te maken!

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog