www.boswachtersblog.nl/ Texel

Missie Bijenhotel op Texel

14 september 2022 Boswachter Mariette Smit in Texel

Skarrelaars Fiene en Minck spelen vrijdag een hoofdrol in een aflevering van de Beestenbrigade over nestplekken voor bijen, Missie Bijenhotel!

Boswachter Tim van de Beestenbrigade kwam naar Texel met een speciale missie, hulp aan de bijen. Dat kon hij natuurlijk niet alleen. Twee kinderen van de Texelse jeugdnatuurgroep Skarrelaars hielpen hem een handje. De bijenkennis van boswachter Erik van der Spek kwam daarbij goed van pas.

De uitzending van deze ‘Missie Bijenhotel’ is op vrijdag 16 september tussen 7.30 – 8.00 uur op NPO 3/Zappelin. Check voor het exacte tijdstip de online tv-gids.  Superleuk om hier aanstaande vrijdag de ochtend mee te starten. Terugkijken kan natuurlijk ook, via beestenbrigade.nl of uitzendinggemist.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog