www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Over de Brug Festival 2016

3 september 2016 Boswachter Tineke Harlaar in Utrecht

Het zit er weer op, het Over de Brug Festival in het Gagelbos is nu afgelopen. En wat was het gaaf! Het is ons gelukt de stad met de natuur te verbinden. Ondanks dat het Gagelbos er al een tijdje ligt en de brug die de wijk Overvecht verbindt met het Gagelbos inmiddels al weer 2 jaar oud is, kwamen er toch ook nog steeds  ‘’unieke bezoekers’’.

In eerste instantie hadden we rekening gehouden met snikheet weer en om die reden waren we bang voor een waarschijnlijk lage opkomst. Dit bleek gelukkig mee te vallen. Zowel het weer als de opkomst waren perfect. Ruim 350 kinderen en volwassenen hebben zich kostelijk weten te vermaken. Dit is al schrijvend makkelijk te roepen, gelukkig hebben we de foto’s nog ter illustratie 😉

Mochten jullie na het zien van de foto’s nog steeds twijfelen, dan nodigen wij jullie natuurlijk van harte uit volgend jaar zelfs eens te komen kijken met de kids. Wij zijn er volgend jaar in ieder geval weer bij!

Tot dan!

Was getekend,
Boswachters,

Tineke Harlaar
Tim Hogenbosch

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog