www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Bier en Appelsap Festival in Lage Vuursche

10 mei 2017 Boswachter Paul Suurmond in Utrecht

Op 25 mei, Hemelvaartsdag is er voor het eerst het Bier en Appelsap Festival tussen 10.00 en 20.00 uur. Kom met het hele gezin een dag genieten van stoere activiteiten, heerlijk eten en drinken en de mooie natuur van Lage Vuursche!

Het festival vindt plaats op een unieke plek: de Kuil van Drakensteyn. Een open plek in het bos, waar je volop kunt genieten van de natuur en kinderen hun gang kunnen gaan. Paviljoen ‘buiten in de kuil’ en platform voor ouders en kinderen ‘ Bier en Appelsap’ hebben de krachten gebundeld en organiseren op Hemelvaartsdag een festival voor het hele gezin. Daar doen onze boswachters uiteraard ook aan mee.

Programma
Het programma zit bomvol leuke activiteiten voor allerlei leeftijden. Van een muziekworkshop en knutselen voor de allerkleinsten, tot stoere activiteiten als Bubbel bal, hutten bouwen en vliegers maken voor de grotere kinderen. Stap met het hele gezin in de huifkar, waag een dansje in de Silent Disco of wandel mee met de boswachter van Staatsbosbeheer en ontdek het bos van een andere kant.

Toegang tot het terrein is gratis. Een passe-partout voor alle activiteiten kost 7,50 voor kinderen en 6,- voor volwassenen. Locatie: paviljoen ‘buiten in de kuil’, Zevenlindenweg 9, Lage Vuursche

Bier en Appelsap
Bier en Appelsap is het  platform voor ouders met tips om met de kinderen op pad te gaan. Twee jaar geleden is het in Utrecht opgezet. Inmiddels is Bier en Appelsap met succes actief in de regio’s Utrecht, het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Staatsbosbeheer werkt hierin samen met onder meer columns per seizoen, tips en activiteiten.

Voor meer informatie bekijk de website  bierenappelsap.nl

Tot ziens op Hemelvaartsdag

reageren

geef een reactie

  • Stephan
    23 mei 2017 om 22:28

    We hebben altijd een familiedag daar op Hemelvaartsdag en nu kan dat niet meer ivm het opgedrongen programma van boswachters

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog