www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Stormloop op boswachterexcursies tijdens BinnensteBuitenFestival

18 september 2017 Staatsbosbeheer in Utrecht

Afgelopen weekend stond Lage Vuursche in het teken van het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Tijdens het BinnensteBuitenFestival werden er verschillende activiteiten georganiseerd in het thema natuur, koken en lifestyle. Onze wandelingen waren op de regenachtige zaterdag én de zonnige zondag een hit!

Ieder uur een excursie

Tijdens het festival konden bezoekers de natuur van de Utrechtse Heuvelrug ontdekken met één van ons. Deze wandelingen waren zo populair dat er rijen stonden bij de Staatsbosbeheer stand! We hebben zoveel mogelijk extra wandelingen op de dag zelf ingepland (en ook die zaten razendsnel vol). We willen iedereen enorm bedanken voor het enthousiasme. Het was geweldig om te zien hoe populair natuur is bij alle BinnensteBuiten kijkers. Tijdens de wandeling met boswachter Marieke zijn er ook opnames gemaakt. Deze zijn binnenkort op tv te zien.

Ik wil boswachter worden!

Wat opviel waren de enthousiaste kinderen die graag boswachter wilde worden. Het was gaaf om te zien hoe jonge meisjes naar Camilla en Marieke liepen voor een handtekening of een foto. Iets anders wat ook opviel was, dat ondanks het slechte weer op zaterdag, iedereen met veel plezier met de boswachter meeliep. Ook de vogelquiz en onze das waren dankbare onderwerpen voor leuke gesprekken. Het waren twee dagen vol blije bezoekers en trotse Staatsbosbeheerders!

Namens alle Utrechtse boswachters bedankt!

reageren

geef een reactie

  • Charles Taylor
    12 januari 2021 om 21:12

    Get expert help from rankmywriter! There is no reason to hesitate – order a reasonably-priced essay proper now! Their reasonably-priced custom essay writing provider aims to grow to be a reliable assistant in your studies.

  • Charles
    12 januari 2021 om 21:11
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog