www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Langlaufen in Het Leersumse Veld

12 december 2017 Boswachter Corien Koreman in Utrecht

Sneeuwliefhebbers kunnen momenteel genieten van het schitterende winterse landschap in onze natuurgebieden. Behalve heerlijk wandelen kun je nu ook langlaufen in Het Leersumse Veld. Staatsbosbeheer heeft in samenwerking met het Stichts Langlauf Team een loipe van ca. 6 kilometer voor u uitgezet.

Nu er sneeuw ligt kun je het prachtige Leersumse Veld op een heel andere manier beleven. Wandelen, sleeën, een sneeuwpop maken of sneeuwballen gooien horen bij een echte winter. Maar wist je dat je in dit natuurgebied nu ook kunt langlaufen? Er is voor u een loipe van ongeveer 6 km uitgezet.

Clinics
Bij voldoende belangstelling worden door het Stichts Langlauf Team langlauf clinics voor beginners georganiseerd. De uitgezette route is uitermate geschikt voor beginnende langlaufers. Voor de clinic is geen langlauf ervaring nodig. Meer informatie: http://www.langlaufen.nl/langlaufen/

Startpunt
De loipe start bij Staatsbosbeheer, Maarsbergseweg 18a in Leersum.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog