www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Tijdgeest op bezoek in de Veluwe

25 oktober 2011 in Veluwe

Afgelopen zondag, 23 oktober,  is De Tijdgeest op bezoek geweest op Het Leesten bij Apeldoorn. We hebben met 80 deelnemers een leuke middag gehad. Op zoek naar De Tijdgeest, onderweg de schapen geaaid, naar zijn spannende verhaal geluisterd en na afloop een broodje bakken boven het vuur.

Boswachter Marike Vissers


Boswachter Marike en vrijwilliger Natalie staan klaar om samen met de kinderen op zoek te gaan naar de Tijdgeest
Boswachter Marike en vrijwilliger Natalie staan klaar om samen met de kinderen op zoek te gaan naar de Tijdgeest

Natalie checkt de route nog even
Natalie checkt de route nog even


Het vuurtje knappert gezellig.

reageren

geef een reactie

 • J.E. van Lunteren
  1 maart 2012 om 14:14

  Dag Marike en Lennard,
  Ik heb jullie ook via Facebook al aangesproken met het verzoek om een interview voor magazine Dier van de Dierenbescherming. Voor die gelegenheid zou ik graag een keer met jullie meelopen, samen met een collega van me. Die collega is senior beleidsmedewerker In het wild levende dieren Femmie Kraajenveld-Smit van de Dieren. Zij wil mee om te horen wat jullie precies doen aan faunabeheer en wie dat doet. En ik wil gewoon een mooi verhaal. De insteek is het voorstel van Bleker voor de nieuwe Wet natuur, waarin een uitgebreide jachtlijst is opgenomen. In de komende editie van het magazine wil ik aandacht besteden aan het ree, het zwijn en het konijn, aledrie voorkomend op de Veluwe. Geven zij daadwerkelijk overlast? Hoe groot is die overlast? Wat zijn de alternatieven? De Dierenbescherming pleit voor afschaffing van de jachtlijst, in plaats van uitbreiding. Daar hoeven jullie het niet mee eens te zijn om toch een mooi verhaal te maken dat over de Veluwe en de schitterende faun adaar gaat. Kortom, willen jullie meewerken? Bel me dan even op 06 420 33 831. Of stuur een email. Ik kijk er ontzettend naar uit!

  Met vriendelijke groet,
  Jairo van Lunteren.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog