www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Beek en Bruggetje

7 mei 2012 in Veluwe

De vrijwilligers zijn weer flink aan het werk geweest op het particuliere deel van de Noorderheide bij Vierhouten, onderdeel van het voormalige landgoed van D.G. vanBeuningen. De Beek is hier ook in een zeer slechte staat, maar de vrijwilligers gaan er voor zodat het hier ook voor elkaar komt. Gelukkig is het de laatste dagen goed weer dus konden de vrijwilligers behoorlijk wat doen. De randen zijn inmiddels schoon, het laatste stuk is voltooid en het gehele waterwerktraject is afgewerkt.            

Ook het bruggetje is nagenoeg klaar; het lijkt wel of D.G. hem zelf gebouwd heeft. Gelukkig hebben we een nieuwe sponsor die de 100 zware klinkers gratis leverde. Bedankt Van Nijhuis caravans! Naast deze sponsor hebben we ook bericht gekregen dat Het Elise Mathilde fonds een aggregaat sponsort. Daar zijn we heel blij mee, de aggregaat pompt straks het grondwater naar boven wat door de waterwerken gaat lopen.

Jaap van Eijck
Vrijwilliger Noorderheide

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog