www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Genieten van de Grote Vijf

13 juli 2012 in Veluwe

Eind juni heb ik samen met Lennard Jasper een Grote Vijf Safari begeleid op de Midden Veluwe, op zoek naar wilde zwijnen. We hadden een leuk groep mee, veel kinderen en zelfs een kinderfeestje erbij. Het was een prachtige avond, blauwe lucht, zon en lang licht. En ook al is het mijn dagelijks werk, wat blijft die uitgestrektheid van de Hoog Buurlose heide toch indrukwekkend! Klein Afrika op de Veluwe. Het is echt genieten als je een groep mensen dat kan laten meemaken en beleven.

En wild hebben we gezien, reeën, wilde zwijnen en zelfs twee edelherten bij het Natuurtheater! Bij het Natuurtheater kan je wild spieden vanaf de eerste rang. In het Ugchelse Bos staat dit wildkansel wat wij dit voorjaar prachtig hebben opgeknapt en als een waar theater aandoet. In de zomermaanden is daar twee keer per week een excursie, echt de moeite waard om wild te kijken! Informatie via ons Buitencentrum Veluwe-Noord 0341-252996. Nieuwsgierig naar de Grote Vijf? Bekijk het filmpje! Meer info www.scoordegrotevijf.nl

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t7Gf-2NYYpw]

Het mooiste compliment? De meiden van het kinderfeestje vonden het het beste feestje ooit! Mooi toch?

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog