www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

2013 is de Veluwe zien!

3 januari 2013 in Veluwe

veluweDe Veluwe is ons grootste natuurgebied van het land. Uitgestrekte bossen, heidevelden en stuifzanden. Oeroude zandwegen, kleine dorpen en boerderijen. Kastelen, landgoederen, een meanderende beek. Het is er allemaal.

De Veluwe is nog een gebied waar plek is voor wilde zwijnen, waar het geburl van het edelhert in de bronst nog wordt gehoord en waar de stilte gezocht kan worden op de uitgestrekte heide of stuifzand. Het is de plek waar je plotseling oog in oog kunt staan met een ree en waar je nog zomaar kunt verdwalen.

Ook in 2013 zullen de boswachters van Staatsbosbeheer vol passie en met veel plezier dit unieke natuurgebied beschermen, beheren en laten beleven.

Iedereen een gezond, groen en gelukkig 2013 gewenst en blijf onze verhalen uit de natuur volgen.

Staatsbosbeheer Veluwe

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog