www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Met Pasen koffie drinken tussen de lammetjes

28 maart 2013 in Veluwe

Kudde op Hoog BuurloBeleef de ontluikende lente op de Veluwe en ga er met de Paasdagen op uit om met je vrienden en familie een wandeling of fietstocht te maken. Met de schaapskooi Hoog Buurlo als begin- of eindpunt kan je een prachtige wandeling maken over de heide, langs Radio Kootwijk, het stuifzand of door de bossen in de omgeving. De 98 lammetjes die in ’t vroege voorjaar zijn geboren zorgen voor een warm welkom en geven de Paasdagen het langverwachte lentegevoel.

Na de wandeling of fietstocht kan je bij de schaapskooi genieten van een overheerlijk kopje koffie van ‘Yoos wereldse koffie’. De koffiekar van Yoos is ontworpen door een beeldend kunstenaar en is op zichzelf al een bezoekje waard.

Hoog Buurlo is een oude landbouwenclave midden op de Veluwe. Twee schaapskooien en twee woonhuizen, een kudde Veluwse heideschapen, statige beukenlanen, eiken- en beukenbossen, akkers omgeven door wildwallen en grenzend aan de uitgestrekte Hoog Buurlose heide kenmerken deze parel van de Veluwe.
Een mooie wandeling in de omgeving Hoog Buurlo en Radio Kootwijk vind je hier.
Fijne Pasen!

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog