www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

6 juli FriZze Wind: Theater op ’t Zand

28 juni 2013 in Veluwe

FriZze Wind op KootwijkerzandTheater op ’t Zand is een laagdrempelig en leuk festival waar het publiek kan genieten van muziek, dans, theater, kunst. Zaterdag 6 juli is Theater op ’t Zand op de grootste zandverstuiving van West Europa: het Kootwijkerzand.  De dag wordt georganiseerd door de Stichting Kootwijk Cultureel en Staatsbosbeheer. Dit jaar is het thema: FriZze Wind.
6 juli begint het programma om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, net zo voor de schemering invalt. Dat moet ook, want we willen alles op tijd opgeruimd hebben, zodat op zondag het zand er weer uitziet als vanouds: rustig, uitgestrekt, uitnodigend en verleidelijk.

De locatie bevindt zich bij de Uitkijktoren van Staatsbosbeheer aan de Houtvester Van ’t Hoffweg. Daar vlakbij is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren, maar het is beter om op de fiets te komen. Neem gerust uw stoeltjes en dekens mee en bij minder weer een paraplu en een plastic zak om op te zitten. Steeds meer mensen komen gezellig picknicken, en dat kan, maar als u geen zin heeft om eten mee te nemen of u komt terug, dan kunt u bij onze cateraar terecht. Daar zijn verfrissingen maar ook smakelijke lekkernijen te koop. Kinderen kunnen bij de boswachter een broodje bakken boven het vuur.

De programmaonderdelen volgen elkaar soms op, soms overlappen ze elkaar. Precieze aanvangstijden van de verschillende onderdelen kunnen we niet geven, een beetje improvisatie wat dat betreft hoort bij het stuivende zand. Kom daarom gewoon, er is steeds iets te doen, meer dan iets, al is het alleen maar om te genieten van het zand.

Meer informatie: www.kootwijkcultureel.nl

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

 • manon
  28 juni 2013 om 20:41

  Hier staat 6 juli, maar in het blog bericht staat niets….

  • veluwe
   1 juli 2013 om 10:14

   Hallo Manon, inmiddels is de tekst aangepast. In de eerste alinea staat ook 6 juli genoemd. Het is echt een superleuk dag. Veel plezier!
   Boswachter Marike

 • Monique Zondag
  28 juni 2013 om 18:37
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog