www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Picknicken bij Radio Kootwijk

15 juli 2013 in Veluwe

Eindelijk, het is picknick-weer in Nederland! En daar hebben wij op gerekend bij Radio Kootwijk. Deze zomer kan je van 4 juli tot en met 21 juli en van 14 tot en met 25 augustus een lunchwandeling maken vanuit het voormalige zendgebouw, gebouw A, in Radio Kootwijk. U haalt tussen 11 en 14 uur een goedgevuld rugzakje met allerlei lekkers voor de lunch. Er is keuze uit drie routes. Een routekaartje en beschrijving wordt u meegegeven. De routes zijn tussen de 3 en 5 kilometer lang.

Wandelaars op het Kootwijkerzand

De kosten zijn € 15,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar € 7,50. Vooraf aanmelden (uiterlijk 1 dag van te voren) is noodzakelijk en kan via www.hierradiokootwijk.nl of telefonisch via 055 – 519 16 65 op werkdagen tussen 9 en 17 uur. We willen u meegeven dat voor het rugzakje een borg van € 5,00 euro geldt. De borg krijgt u terug wanneer u na afloop van uw wandeling uw rugzakje en routekaart weer inlevert.

Daarnaast  is er de mogelijkheid om in gebouw A naar de installatie Draaggolf van het Radiobaken te kijken. Het gezelschap Radiobaken mixt in Draaggolf verhalen, live radio, theater, natuurbeleving en geschiedenis tot een bijzondere ervaring en is geschikt voor alle leeftijden. Draaggolf bekijken kan tussen 10:00 en 14:30 uur. De kosten hiervan zijn € 5,00 per persoon en zijn niet inbegrepen in de prijs van de lunchwandeling.

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog