www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Ma zwijn op pad

30 september 2013 in Veluwe

Je zou in alle gekte van de edelhertenbronst bijna vergeten dat er nog andere dieren leven op de Veluwe. Gelukkig laten ook zij zich regelmatig zien. Kijk maar eens naar dit filmpje; het zijn beelden van de camera’s op het ecoduct Woeste Hoeve bij Hoenderloo.

Koddig om te zien, ma zwijn steekt over met haar 2 kinderen, een overloper (jong van vorig jaar) en haar big van dit jaar. Die laatste zal nu een maand of 5 oud zijn en wordt -lekker puberaal!- opgejaagd door z’n grote broer of zus. Let in het begin op de vos links in beeld, die schrikt zich een hoedje als familie Zwijn er aan komt.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FjFn0IZNTlE&w=420&h=315]

Boswachter Paul Suurmond

reageren

geef een reactie

  • Marjon (Uitgelezen)
    2 oktober 2013 om 07:44
  • M
    1 oktober 2013 om 12:33

    heel leuk, maar je moet wel goed kijken wil je de vos zien

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog