www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Pluk de Dag!

22 oktober 2013 in Veluwe

Het is een prachtige dag vandaag, volop herfst met mooie vlammende kleuren van Amerikaanse eik en beuk. Prachtige paddenstoelen en dan ook nog eens een heerlijk temperatuurtje. Als het even kan moet je nu naar buiten! Bijvoorbeeld naar de Leesterheide onder Apeldoorn (voor de routeplanner: Hoenderloseweg 191, Ugchelen). Daar is een groot hondenlosloopgebied en een natte neuzen route én je loopt er nu heerlijk in de zon. Bovendien kun je op het terras van de kiosk de Ugchelse Berg genieten van een kop koffie en een lekker broodje Dus, wat let je?

Boswachter Nadja Lankamp

reageren

geef een reactie

  • veluwe
   24 oktober 2013 om 19:20

   Ja, mooi is die pruikenzwam! Dank voor het delen van de foto’s.
   Boswachter Marike

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog