www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Verrassende talkshow over wildernis op de Veluwe, kom meepraten!

25 oktober 2013 in Veluwe

Datum: 13 november

Tijd:  20.15u

Locatie: Cultuurhuis CODA, Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn

Prijs: vrij toegankelijk

Panorma Hoog Buurlose heide met zicht op Radio Kootwijk.Heeft u de ‘Nieuwe Wildernis’ op de Veluwe al ontdekt? Staatsbosbeheer en Cultuurhuis CODA nodigen u van harte uit voor het ‘Wilderniscafé Veluwe: waar hét goede gesprek over de betekenis van wildernis in uw omgeving plaatsvindt.  Zo gaan we in op mooie vragen als: Hoe wild ben jij van wildernis? Wat levert wild ons op? Ontsnippering, ontrastering, ontkokering… hoe bundelen we onze krachten voor één Veluwe? Vragen die de rode draad van deze avond vormen en besproken worden met mensen die nauw betrokken zijn bij de Veluwe.

Zo schuiven als tafelgasten onder andere aan: John Berends, burgemeester van Apeldoorn, Harriët Tiemens, wethouder in de gemeente Rheden en onder andere verantwoordelijk voor bos en natuurgebieden, Tom Bade, directeur van Triple E, het kenniscentrum dat zich beweegt op het raakvlak van ‘groene omgeving’ en economie, en Roelof ter Mors, ondernemer met een uitgesproken visie over de Veluwe.

Van column tot cabaret
Verwacht geen zware, inhoudelijke discussies, maar een informerend en inspirerend programma. Live muziek, columns en een goed glas wijn zorgen voor de vrolijke en informele sfeer zoals dat van een café verwacht mag worden. Uiteraard kunt u zich ook zelf in het debat mengen, graag zelfs.

Tot ziens op 13 november in het Wilderniscafé!

Wildernsicafés
Kijk voor het volledige programma van andere wilderniscafés op www.nieuwewilderniscafe.nl of op www.nieuwewildernis.nl voor alle wildernisactiviteiten in Nederland.

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog