www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

’s Nachts na tweeën

5 november 2013 in Veluwe

Persoonlijk hoef ik niet te weten wat iedereen ’s nachts doet. Liever niet zelfs. Maar de camera’s op ecoduct de Woeste Hoeve houden alles in de gaten.
Behalve overzichtcamera’s zijn er ook camera’s die inzoomen zodra er iets beweegt. Dat levert fraaie beelden op van dichtbij. Soms wat schokkerig omdat de camera blijft scherp stellen. En als meer dieren op het ecoduct zijn schiet de camera heen en weer tussen verschillende beesten. Maar niet als je heel snel bent, let op de laatste seconden van het filmpje!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7bBrcy2mJjo&w=960&h=720]

Boswachter Nadja Lankamp

reageren

geef een reactie

 • Janske
  5 november 2013 om 10:47

  Haha! En de reactie van dat wroetende zwijn…gniffel

  • veluwe
   6 november 2013 om 12:50

   Ha Janske, ja ik moest zelf ook erg lachen. Enne… ik klikte op je naam, zie ik daar een prachtige blog! Met mooie winterfoto’s van de kudde en kooi. Mag ik er daar één van gebruiken als header van onze blog (als ie past tenminste)?
   Groet
   Nadja Lankamp

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog