www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Boswachters steunen 3FM Serious Request

19 december 2013 in Veluwe

Op meerdere plaatsen in Nederland steunen de boswachters van Staatsbosbeheer 3FM Serious Request. De Staatsbosbeheerlocaties organiseren allerlei activiteiten om geld in te zamelen voor het Serious Request doel van dit jaar: terugdringen van kindersterfte door diarree.

Broodjes bakkenOp de Veluwe staan de boswachters zaterdag 21 december a.s. op de kerstmarkt in Kootwijk. Kinderen kunnen nestkastjes timmeren en broodjes bakken boven het vuur. De kerstboom mag versierd worden met kerststerren met je eigen wens voor 2014 erop. De opbrengst van deze middag gaat in zijn geheel naar de Serious Request actie.

Het volledige programma van de kerstmarkt, vind je hier.
Een overzicht van alle boswachters in actie, klik hier.

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog