www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Op zoek naar goed getrainde ogen

23 mei 2014 in Veluwe

NatuurtheaterNatuurtheater
De pootafdruk van een edelhert ontdekken. De diepe wroetsporen van het wilde zwijn herkennen. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk en de goed getrainde ogen van een gids geeft het bos veel van z’n geheimen prijs. Zelfs binnen, achter ’t panoramaraam van het Natuurtheater. Die goed getrainde ogen, daar zijn wij naar op zoek! Heb jij passie voor de Veluwe en de wilde dieren die er wonen? En vind je het leuk om die passie te delen? Dan is vrijwillige natuurgids bij het Natuurtheater iets voor jou!

Jaarlijks neemt Staatsbosbeheer zo’n 2.000 mensen mee naar het Natuurtheater in het Hoenderlose bos; een echte skybox voor wildspotters. Zowel de bewoners van Apeldoorn en omgeving als toeristen van campings en bungalowparken in de buurt komen er op af. Tijdens deze excursies nemen gidsen hen mee naar het Natuurtheater, waar zij vertellen over het wild op de Veluwe. We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers een onvergetelijke wildbeleving in het natuurtheater te geven. Kom jij ons huidige team versterken? Kijk voor de uitgebreide vacature op www.staatsbosbeheer.nl

Boswachter Marike Vissers

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog