www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Staatsbosbeheer opent unieke vergaderlocatie op het Kootwijkerzand

21 juni 2016 in Veluwe

Half juli openen we in samenwerking met BuitenOverleg een unieke vergaderlocatie op het Kootwijkerzand. Met de verhuur van deze vergaderlocatie zamelen we geld in voor de bouw van een nieuwe uitkijktoren op het Kootwijkerzand. Het is een tijdelijke actie en de opbrengst van de verhuur gaat voor de helft naar de nieuwe uitkijktoren.
Door houtrot was de oude toren niet meer vellig en is besloten tot sloop. Het afscheid van dit unieke uitzicht op het Kootwijkerzand is tijdelijk, want we zijn druk bezig met de voorbereiding voor een nieuwe uitkijktoren. Deze actie is onderdeel van de crowdfunding die loopt via de website www.buitenfonds.nl.

De tijdelijke vergaderlocatie wordt ingericht aan de rand van het Kootwijkerzand.
Samen met BuitenOverleg zorgen we hier voor een exclusieve en unieke setting. Vergaderen met je voeten in het stuifzand. Weg van de dagelijkse beslommeringen en zonder ongewenste afleiding. De vergaderlocatie is van alle gemakken voorzien.

Wandelen op het Kootwijkerzand

De vergaderlocatie op het Kootwijkerzand is beschikbaar op 12 en 13 juli en 23 en 24 augustus. Andere data in overleg mogelijk. Boeken kan voor een hele dag of een dagdeel voor groepen tot 30 personen. Wilt u meer informatie of boeken kijk dan op www.buitenoverleg.nl of neem contact op met Staatsbosbeheer l.jansen@staatsbosbeheer.nl

Boswachter Laurens Jansen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog