www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Beleef de excursie naar Wildarena Hemellootjes vanuit je luie stoel

29 juli 2016 Kirsten van Gortel-Roest in Veluwe

Of ik mee wil op excursie naar Wildarena Hemellootjes? Maar natuurlijk! Ik mag ook nog een goede vriend meenemen. Het wordt wel een extra bijzondere excursie vanavond, want er gaat een filmploeg mee, die 360 graden filmopnames gaat maken van ons, en alles wat we die avond zien.

Dat betekent dat kijkers van het filmpje het beeld op elk moment naar boven, beneden en de zijkanten kunnen draaien. Je kunt dus eigenlijk zelf de camera volledig ronddraaien, vanuit je luie stoel. Je ziet misschien nog wel meer dan ik die avond, want wie weet schoot er naast ons wel een edelhert weg, terwijl ik naar de top van de boom aan het turen was!

Ik ga niet teveel verklappen over wat we die avond beleefd hebben. Dat kan iedereen vanaf nu in dit geweldige 360 graden filmpje zien. Wel vind ik het leuk om te vertellen dat mijn vriend, die ook veel in het bos te vinden is en al vaak wild gezien heeft, de excursie naar Wildarena Hemellootjes hélemaal geweldig vond. Hij raakte er maar niet over uitgepraat. Als je ook eens mee wilt op excursie naar Wildarena Hemellootjes kun je hier een plaats reserveren.

Nou, waar wacht je nog op? Kijken dus!

Kirsten van Gortel-Roest

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog