www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Fotowedstrijd. In de ban van de Volle Maan

5 maart 2017 Janske Blijleven in Veluwe

Stel je voor: een donkere hemel vol twinkelende sterren. Grillig gevormde takken dragen het silhouet van een vogel, een nachtvlinder fladdert voorbij. Misschien zie je zelfs wel vleermuizen vliegen. En dit alles bijgelicht door de volle maan die met haar zilveren licht het landschap omtovert tot een sprookje

Zie je het? Voel je het? Sterker nog. Weet jij dit sprookje te vangen in een foto? Laat je dan verleiden tot onze uitdaging en fotografeer de Veluwe bij maanlicht.

Wedstrijd voor nachtbrakers en lichtkunstenaars
Het is een hele kunst, de geheimen van de nacht fotograferen. Maar omdat wij weten dat er onder jullie kunstenaars schuilen, zijn we er van overtuigd dat jullie je niet door een beetje donker zullen laten tegenhouden. Deze fotowedstrijd zal dan ook niet één maar drie winnaars kennen.
De prijs: de drie winnaars mogen mee met een Volle Maan wandeling op de Veluwe. Een bijzondere excursie waarbij je, samen met de boswachter, een wandeling door het donkere bos maakt op zoek naar de Volle Maan. Het is een unieke gelegenheid om de Veluwe bij nacht te beleven, normaal gesproken zijn onze natuurgebieden tussen zonsondergang en zonsopgang niet toegankelijk.
En lijkt het je wel heel tof als we jouw foto gaan gebruiken op o.a. sociale media en in onze folders om de Volle Maanwandelingen te promoten, lees dan vooral nog even verder 😉

De spelregels
Je kan je foto posten bij de actie op onze Facebook pagina of eventueel mailen naar Veluwe@staatsbosbeheer.nl
– we zoeken een sfeervolle foto van de volle maan met (wat) omgeving
– de foto zou op de Veluwe gemaakt kunnen zijn
– zet #vollemaan bij de foto als je hem op onze Facebook pagina post . Als je mailt, zet dan ‘fotowedstrijd volle maan’ als onderwerp
– maximaal 3 foto’s per persoon
– insturen kan t/m donderdag 16 maart.
– wij selecteren minimaal 6 finalisten en maken van deze foto’s een album op onze Facebook pagina Staatsbosbeheer Veluwe. Jullie likes bepalen de drie winnaars!

 
Extra
Omdat wij fan zijn van de Volle Maan, lijkt het ons echt supertof om jouw foto te kunnen gebruiken voor onze Facebook pagina, website, folders etc. Lijkt jou dat ook heel leuk, zorg dan dat het origineel van jouw foto minimaal 2 MB is. Meer mag ook. Voor de Facebookers: als je het aantal MB’s van de originele foto bij je foto op Facebook zet, dan ding je automatisch mee naar dit extraatje.
Post per mail: stuur ons een klein formaat van jouw foto (max 2MB) en vermeld in de mail de originele grootte.

En nog een tip voor wie geen foto in de archieven heeft: zondag 12 maart a.s. is het weer Volle Maan…

Veel plezier!
Het Facebook team van Staatsbosbeheer Veluwe

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog