www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

FOTOWEDSTRIJD! Jouw foto in Radio Kootwijk?

29 september 2018 boswachters in Veluwe

Foto: Pixabay.com

Het voormalige zendstation in Radio Kootwijk is een fotogeniek gebouw. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Dagelijks komen wij hier (hobby) fotografen tegen en wij zijn eigenlijk heel benieuwd naar al die mooie foto’s. Wij zijn trots op het gebouw en jij waarschijnlijk op je foto. Hoe leuk zou het zijn dat jouw mooiste foto van Radio Kootwijk in het gebouw komt te hangen? Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. Onderwerp: ‘Het voormalige zendstation in Radio Kootwijk’.

Wat kan je winnen?

De winnaar wint vier toegangskaarten voor de excursie Ontdek Radio Kootwijk ter waarde van € 70,00.
Samen met de gids loop je langs de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw. Daar staat de koffie en thee klaar en wordt er een korte film getoond. De gids neemt je vervolgens mee door het gebouw en vertelt je alles over de architectuur, techniek, de boeiende historie en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Uiteraard mag je tijdens de excursie foto’s maken.

Hoe kan je meedoen?

– Je levert je foto aan via info@hierradiokootwijk.nl onder vermelding van Radio Kootwijk fotowedstrijd 2018 en je verklaart eigenaar te zijn van de foto. Je doet afstand van auteurs- en eventueel portretrecht.
– Maximaal 1 foto per deelnemer.
– Insturen kan tot 17 oktober 2018.

Foto ingezonden. En dan?

Uit alle inzendingen selecteren de medewerkers van Staatsbosbeheer Radio Kootwijk de 24 mooiste foto’s. Deze foto’s worden afgedrukt op het formaat 40 x 60 cm. Zorg dus dat je foto van goede kwaliteit is. Vanaf 23 oktober zijn de foto’s te zien in ons gebouw.
Bezoekers* van het gebouw mogen 1 stem uitbrengen. De foto met de meeste stemmen op 28 december 2018 wint de prijs.

Let op: Staatsbosbeheer is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer de inzender niet de eigenaar van de foto is.
En bij het insturen van jouw foto, geef je automatisch toestemming voor rechtenvrije plaatsing voor interne en externe plaatsingen, waaronder ook sociale media.

Groeten vanuit Radio Kootwijk en we kijken uit naar jouw foto!

 

*Bezoekers zijn mensen die rechtmatig binnen in het voormalige zendstation zijn. Denk aan deelnemers van excursies, genodigden van een evenementen of belangstellende die het gebouw bezoeken tijdens de Beleef de architectuurdagen.

reageren

geef een reactie

  • Henk
    2 oktober 2018 om 13:14

    Schandalige wedsdtrijdvoorwaarden. Alle rechten afstaan en daar geen enkele vergoeding voor krijgen. Zo komt een organisator heel goedkoop, want gratis, aan publiceerbare foto’s. Niet aan meedoen dus.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog