www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Drukte vermijden?

30 juli 2021 Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe
aankondiging werkzaamheden

Foto: Annemarie Bergfeld

Wil je er lekker even op uit, wandelen of naar dat leuke tentje waar ze lekkere appeltaart hebben op de Veluwe, maar ben je bang dat het er misschien al vol zit met andere vakantiegangers? Was er maar een manier om te kijken of het druk is op de plek waar jij heen wil. Of om te kijken welke plekken niet zo druk zijn en waar het ook leuk is om naar toe te gaan. Goed nieuws, dat is er!

Wil jij deze zomer ontspannen de natuur beleven en de drukte vermijden? Kijk dan voor vertrek even op Checkdrukte.nl. Op een handige kaart zie je meer dan 250 locaties in Gelderland of het er druk (rood)gezellig (geel) of rustig (groen) is. Je kunt dus zien of het druk is bij bepaalde natuurgebieden, maar ook in verschillende attractieparken. Deze data is betrouwbaar en actueel door het gebruik van digitale databronnen, geheel AVG-proof. Verschillende bronnen geven aan of de plek op dat moment als druk wordt ervaren. Zo check je dus eenvoudig of je veilig kunt recreëren op de plek waar jij naartoe wilt en vind je alternatieven voor een ander moment of een andere locatie. Op deze manier verspreid de drukte zich en wordt er meer rust ervaren.

Wie weet ontdek je door de Drukteradar -ontwikkeld door Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen – nog nieuwe plekken! Check voor je vertrekt dus de drukteradar.

 

reageren

geef een reactie

  • cor buschman
    30 juli 2021 om 16:05
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog