www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Over dit blog

Welkom op het weblog van de boswachters van Staatsbosbeheer op de Veluwe. Hier geven we regelmatig een update van ons werk en onze belevenissen in de Veluwse natuur. Wij horen graag wat je van de geplaatste onderwerpen vindt. Je reacties is van harte welkom. En via de knop in de rechterkolom kun je ons volgen. Je krijgt dan een e-mail als er een nieuw bericht is geplaatst.

Contact

Kantoor Staatsbosbeheer
Otterloseweg 116
7339 GZ Ugchelen
T 055- 5330057
E veluwe@staatsbosbeheer.nl

Wie zijn wij?
We stellen onze boswachters aan je voor:

Boswachter  Lennard Jasper

lennard jasperMijn werkgebied ligt op de Noord Veluwe. Het Nunspeter en Vierhouterbos, de Noorderheide, het Speulder- en Sprielderbos, Boeschoten en het Zwolse Bos. Grote bijzondere bossen afgewisseld met heide.
Volg Lennard op Twitter

 

Boswachter Jael Berwerff

Jael Bergwerff

Ik werk voor onze gebieden in de rand van de Veluwe. Dus langs de Randmeren, zoals Arkemeen en de Putterpolder, langs de IJssel Cortenoever en Rammelerwaard, en langs de Rijn in onze boswachterij Oostereng en de Renkumse poort. Naast bos dus ook veel water in deze gebieden op de Veluwe.
Volg Jael op Twitter

 

Boswachter Laurens Jansen 

laurens-jansenMijn gebieden liggen in de Midden Veluwe. De boswachterijen Ugchelen en Hoenderloo, het Leesten, Kootwijk, Kootwijkerzand en het Rozendaalse Bos. Dus naast bossen, ook uitgestrekte heide en zandvlaktes vallen in mijn werkgebied.
Volg Laurens op Twitter

 

Boswachter Frank Volkers 

boswachter-frank-volkersIk werk in een speciaal gebied op de Midden Veluwe, namelijk Hoog Buurlo met de eigen schaapskooi en -kudde en  de natuur rond Radio Kootwijk.
Volg Frank op Twitter en Instagram

De boswachters van de Veluwe  zijn ook te volgen op Facebook!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog