www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Over dit blog

Welkom op het weblog van de boswachters van Staatsbosbeheer op de Veluwe. Hier geven we regelmatig een update van ons werk en onze belevenissen in de Veluwse natuur. Wij horen graag wat je van de geplaatste onderwerpen vindt. Je reacties is van harte welkom. En via de knop in de rechterkolom kun je ons volgen. Je krijgt dan een e-mail als er een nieuw bericht is geplaatst.

Contact

Kantoor Staatsbosbeheer
Otterloseweg 116
7339 GZ Ugchelen
T 055- 5330057
E veluwe@staatsbosbeheer.nl


Wie zijn wij?

We stellen onze boswachters aan je voor:

Boswachters Veluwe Noord | Jody Bennink en Alex Plantinga

Onze gebieden liggen op de noord-Veluwe. Deze omvatten boswachterijen Zwolsebos, Nunspeet, Vierhouten, Speulder- en Sprielderbos, Boeschoten en het Stroese Zand. Naast de schitterende Veluwse bossen vallen hier ook uitgestrekte heideterreinen onder zoals de Noorderheide, Hendrikszand en het Hendrik Mouwenveld.

Volg Alex op  Instagram of Twitter
Volg Jody op Instagram of Twitter.

Boswachter ’t Leesten | Jaël Bergwerff

Jael Bergwerff

Ik werk als boswachter en beheerder van het informatiecentrum ’t Leesten in Ugchelen. Bij het ’t Leesten worden  activiteiten en exposities georganiseerd. Daarnaast is er een educatief pad, souvenirwinkel en speelbos aanwezig. Bij het ’t Leesten kan je terecht voor de start van mooie wandel- en fietsroutes door het Hoenderlose en Ugchelse bos.

Volg Jaël op Instagram of  Twitter

Boswachters Veluwe Zuid | Laurens Jansen en Jeanette de Moed

Onze gebieden liggen op de Midden Veluwe. De boswachterijen Ugchelen en Hoenderloo, het Leesten, Kootwijk en het Rozendaalse Bos. Hoog Buurlo met de eigen schaapskooi en -kudde en  de natuur rond Radio Kootwijk. Dus naast bossen, ook uitgestrekte heide en zandvlaktes vallen in ons werkgebied.

Volg Laurens op Twitter

Boswachter Veluwe Rand | Silvia Blom

Ik werk voor de gebieden in de rand van de Veluwe. Langs de Randmeren, zoals Arkemheen en de Putterpolder, langs de IJssel Cortenoever en Rammelerwaard, en langs de Rijn in onze boswachterij Oostereng en de Renkumse poort. Naast bos dus ook veel water in deze gebieden op de Veluwe.

Volg Silvia op Twitter

 


Huisregels

Op de blogs van Staatsbosbeheer zijn huisregels van toepassing. Op de blogs behandelen we elkaar met respect en gebruiken we geen beledigende, kwetsende, dreigende of hatelijke taal. Uitlatingen die Staatsbosbeheer en/of anderen treiteren, discrimineren, stalken, misbruiken, kwetsen of bedreigen, of als uitlatingen op die wijze kunnen worden opgevat, niet zijn toegestaan. Staatsbosbeheer behoudt zich het recht voor om het account van een persoon te blokkeren zodat er geen reactie meer kunnen worden geplaatst.

 

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog