www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Woordvoerders in de dop: een fotoimpressie

19 augustus 2011 vlielandbos in Vlieland

Dolenthousiaste kinderen op het strand. Voorbijgangers bleven staan en vroegen naar het waarom. Moesten deze kinderen alweer naar school? Ja, maar donderdagmiddag was niet zomaar school. Het was buitendag van Woordvoerders van de natuur!

De groepen 6, 7 en 8 van de OBS De Zeester waren op het Vlielandse strand om kennis op te doen en spullen te verzamelen voor hun presentatie dinsdagavond in De Noordwester. Daar gaan zij om 19.00 uur als ‘woordvoerders van de natuur’ aan alle belangstellenden vertellen waarom de Noordzeekust van Vlieland zo bijzonder is.

De kinderen werden begeleid door 13 minstens zo enthousiaste ouders. Hieronder een fotoimpressie van een deel van de middag: gemshoornworm uit het zand zeven, duinonderzoek, strandvondsten, weersomstandigheden meten. [slideshow]

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog