www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Nieuwe bank in Oude Kooi

16 mei 2012 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Enige maanden geleden kregen we het verzoek van Janet Rijlaarsdam en Henk Vrielink van Vlieland of we  een bank zouden kunnen plaatsen met uitzicht op de oude kooi plas.  Zij hebben deze bank gesponsord. We vonden dit een goed idee en afgelopen week was het dan eindelijk zover. Piet van de Bent (loopt deze maanden stage bij ons) en collega Pieter Schaper hebben de bank geplaatst.

Enige jaren geleden hebben we met vrijwilligers 1 vangarm van de oude eendenkooi hersteld en kan men rond de eendenkooi lopen. Het is absoluut de moeite waard om er eens te gaan kijken en nu dus met een zitplaats om te genieten van deze mooie stille plek.

reageren

geef een reactie

  • Gradus Lemmen
    21 mei 2012 om 09:58

    Mooi in deze tijd van bankencrises!

  • Jaap
    16 mei 2012 om 15:46

    Dit wordt in september een luik plekje waarbij je op je gemak kan zitten, perfect.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog