www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Het was weer leuk en lekker picknicken met de Vlielanders.

4 juni 2012 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ruim 40 Vlielanders hadden zich opgegeven voor de  picknick op natuurkampeerterrein Lange Paal, afgelopen zondag 3 juni. De leeftijd varieerde van een half jaar tot ruim 90+!. ‘C’est la Vlie’ van Gert Jan en Marion de Vries verzorgden de picknick en het zag er fantastisch uit. De ruim belegde broodjes vonden gretig aftrek. Ondanks een klein buitje, was de sfeer uitstekend en vermaakte iedereen zich.

[slideshow]

Na de picknick kon iedereen meedoen aan de spelletjes. Het was fijn, dat vrijwilliger Stoffel Foppen mee wilde helpen. Dit jaar werden er houtplakken gestapeld en dennenappels gooien door een net met gaten, waarbij punten gehaald konden worden. Jong en wat ouder deden mee. Wethouder Rients Hoekstra reikte de prijzen uit. Collega Pieter Schaper had mooie gouden, zilveren en bronzen dennenappels op een sokkeltje gemaakt.

De winnaars in de categorie tot 8 jaar: 1e prijs Valentijn van Laar, 2e prijs Jesse Visser, 3e prijs Luuk Rispens.

De winnaars in de categorie 8 tot 12 jaar: 1e prijs Wesley Vos, 2e prijs Arianna van Willigenburg, 3e prijs Luca Brandt.

reageren

geef een reactie

 • ilse
  18 juli 2012 om 21:34

  Wat ziet dat er leuk (en lekker) uit allemaal en wat een geweldig leuke spelletjes…! zijn die ook te gebruiken door de gasten van Lange Paal?

  • Anke Bruin, Staatsbosbeheer
   23 juli 2012 om 09:00

   Hallo Ilse,

   Dank je wel voor je reactie. De spelletjes die we bedacht hadden waren echt bedoeld voor dat moment en we willen kijken of het ook iets voor de braderie in de dorpsstraat is. Deze weken zijn er erg veel kinderen op Lange Paal en zij verzinnen zelf allerlei aktiviteiten. Wellicht een leuk idee om een in de toekomst een spelkist te maken waar iedereen dan gebruik van mag maken.

   Met vriendelijke groet,

   Anke Bruin-Kommerij Staatsbosbeheer Vlieland Boswachter Dennenlaan 4 8899 BM Vlieland mob. 0610367310

   http://www.staatsbosbeheervlieland.wordpress.com

 • Rob Kip
  6 juni 2012 om 13:20

  Echt een prima initiatief, zo een picknick voor Vlielanders en hun kinderen. Prima weer, mooi plekje en prima verzorging.
  Zeker voor herhaling vatbaar!!
  Rob Kip

 • a. graaff
  4 juni 2012 om 12:02

  Met dank voor de organisatie en de crea spelletjes, jammer dat het weer niet zo mooi was als vorig jaar,hoewel de stemming er niet onder geleden heeft.

 • Trix
  4 juni 2012 om 10:33

  Hartstikke leuke sfeerplaatjes…..jammer dat ik geen Vlielandse ben……….

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog