www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Vlielandse Cranberries plukken voor het goede doel.

18 september 2012 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Harry Jurjens van de Vlielandse Cranberry Company heeft vorige week met de eerste klas van het VMBO de eerste cranberry’s geplukt achter Lange Paal. De opbrengst; een vaatje van 20 kilo bessen werd afgelopen vrijdag per opbod geveild  op het terras van Hotel Zeezicht.

Evenals vorig jaar  werd de stichting Stop de Teek blij gemaakt met een bedrag van 1400 euro. De stichting zet zich in om de ziekte van Lyme te bestrijden en meer bekendheid te vragen voor deze ziekte, die door een teek overgebracht kan worden op mensen. De heer Tom Postma, was aanwezig namens de stichting.

Groente en fruithandel Smeding kwam uiteindelijk met een bod van 1400 euro en veilingmeester Jeroen Vos kon afslaan.

[slideshow]

reageren

geef een reactie

  • Loes
    18 september 2012 om 14:57

    Officieel is er nog geen goede remedie tegen de europese teek, maar ik ben al 20 jaar geleden genezen door het gebruik van homeopathische middelen….!!!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog