www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Jaarbeeld 2013 komt er aan

19 december 2013 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ook dit jaar krijgen alle Vlielanders een jaarbeeld van Staatsbosbeheer Vlieland in de bus. Dit is het derde jaar dat we iedereen willen laten zien wat er afgelopen jaar gepasseerd is.
Collega Joeri Lamers ( werkplek Terschelling, maar hij doet ook veel voor Ameland en Vlieland) is er vooral druk mee geweest, om samen met ons het jaarbeeld samen te stellen.
Uiteraard is het jaarbeeld ook beschikbaar voor onze gasten; bij de VVV en informatiecentrum de Noordwester zullen we ook een stapel brengen.

jaarbeeld13 (1)

reageren

geef een reactie

  • Jaarbeeld 2013 komt er aan
    19 december 2013 om 17:03

    […] Ook dit jaar krijgen alle Vlielanders een jaarbeeld van Staatsbosbeheer Vlieland in de bus. Dit is het derde jaar dat we iedereen willen laten zien wat er afgelopen jaar gepasseerd is. Collega Joeri Lamers ( werkplek Terschelling, maar hij doet ook veel voor Ameland en Vlieland) is er vooral druk mee geweest, om samen met ons het jaarbeeld samen te stellen. Uiteraard is het jaarbeeld ook beschikbaar voor onze gasten; bij de VVV en informatiecentrum de Noordwester zullen we ook een stapel brengen. …Lees meer […]

  • Pepijn
    19 december 2013 om 13:38

    Ooh nice, kunnen jullie er een achter de hand houden?

    • Anke Bruin, Staatsbosbeheer
      19 december 2013 om 14:16

      Hoi Pepijn,
      Natuurlijk, doen we.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog