www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Vlielander senioren op pad met Herman Vogel.

17 februari 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Afgelopen zondagmiddag nam collega Herman Vogel ongeveer 20 Vlielander leden van de eerste Vlielander senioren vereniging (voorheen Anbo) mee het begrazingsgebied in. Er waren Vlielanders bij, die nog niet eerder op de plekken waar Herman ze bracht geweest waren. Helaas lieten de koeien zich niet zien, maar de deelnemers konden met eigen ogen het effect van de begrazing zien.
Sinds vorig jaar zomer vindt er ieder seizoen een ‘Vlielander senioren tocht’ plaats. De afgelopen keren werden Kroon’s Polders bezocht en nu was dus het duin in de winter aan de beurt. Een frisse wind, mooie wolken, bezielende leiding van Herman en prettig gezelschap zorgden voor een geslaagde tocht.
In de lente zullen Kroon’s Polders weer bezocht worden.

excursie senioren vlie (2)

De pas erin, op weg naar het ‘duun’.

reageren

geef een reactie

  • Loes Meijer
    17 februari 2014 om 23:45

    Vergeten, wát jammer, de volgende keer ben ik er!!!!!!! Erg leuk idee!!!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog