www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

In ’t groen naar het groen.

22 april 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Op bevrijdingsdag 5 mei as. gaat collega Herman Vogel een Kroon’s Polder excursie lopen voor Vlielanders. Niet alleen de excursie is bijzonder, het vervoer er naar toe en weer terug ook. De afdeling Vlieland van “Keep them Rolling” ( http://www.ktr.nl/ ) zorgt hier namelijk voor. Vorig jaar vond dit ook plaats op bevrijdingsdag en dat was een groot succes. Dus dat doen we nog een keer.
Dus Vlielanders; 5 mei verzamelen op de veerdam om 12.45 uur, vertrek 13.00 uur. LAARZEN AAN IS HANDIG! Er kunnen maximaal 40 mensen mee, dus opgave via h.vogel@staatsbosbeheer.nl of Herman bellen: 06 109 627 85.
De tocht en excursie zijn gratis; zegt het voort, zegt het voort!

sbbvlieland-8
foto: Jan Huneman

reageren

geef een reactie

  • In ‘t groen naar het groen.
    23 april 2014 om 07:57

    […] Op bevrijdingsdag 5 mei as. gaat collega Herman Vogel een Kroon’s Polder excursie lopen voor Vlielanders. Niet alleen de excursie is bijzonder, het vervoer er naar toe en weer terug ook. De afdeling Vlieland van “Keep them Rolling” ( http://www.ktr.nl/ ) zorgt hier namelijk voor. Vorig jaar vond dit ook plaats op bevrijdingsdag en dat was een groot succes. Dus dat doen we nog een keer.Dus Vlielanders; 5 mei verzamelen op de veerdam om 12.45 uur, vertrek 13.00 uur. Er kunnen maximaal 40 mensen mee, dus opgave via h.vogel@staatsbosbeheer.nl of Herman bellen: 06 109 627 85. De tocht en excursie zijn …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog