www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Uw gastheren in het groen ;-)

3 september 2014 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Denk aan een echte Boswachter en je ziet ’t voor je: baard, snor, dat werk. Tegenwoordig werken er heel wat vrouwen bij Staatsbosbeheer; ook als boswachters, die zien er natuurlijk wat anders uit..
Wij hebben hier op Vlieland deze week niet 2, maar wel 3 echte ‘baardmannen’ rondlopen. Collega Jan Ellens van Terschelling werkt deze week tijdens de GWO14 namelijk met ons mee.  Samen met collega Herman Vogel (links op de foto), rijden ze rond en informeren iedereen die daar behoefte aan heeft. (Erik Saaltink is druk met de art-trail van GWO14, dus die staat niet op de foto)

Zeg nou zelf; is het niet een plaatje die 2?

jan ellens en herman vogel

PS: Check ook even ons speciale ITGWO filmpje met de ‘baardmannen’ Erik en Herman!

[youtube=http://youtu.be/E4Kwq8w89zQ]

reageren

geef een reactie

  • Loes
    5 september 2014 om 00:41
  • Uw gastheren in het groen ;-)
    3 september 2014 om 20:04

    […] Denk aan een echte Boswachter en je ziet ‘t voor je: baard, snor, dat werk. Tegenwoordig werken er heel wat vrouwen bij Staatsbosbeheer; ook als boswachters, die zien er natuurlijk wat anders uit.. Wij hebben hier op Vlieland deze week niet 2, maar wel 3 echte ‘baardmannen’ rondlopen. Collega Jan Ellens van Terschelling werkt deze week tijdens de GWO14 namelijk met ons mee. Samen met collega Herman Vogel (links op de foto), rijden ze rond en informeren iedereen die daar behoefte aan heeft. (Erik Saaltink is druk met de art-trail van GWO14, dus die staat niet op de foto) Zeg nou …Lees meer […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog