www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

We zijn weer compleet met de komst van Amanda.

2 februari 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Op 1 februari is Amanda Lijnema (21 jr.) begonnen als junior Boswachter bij de BE Vlieland. Amanda heeft bos en natuur opleiding afgerond bij Helicon in Velp en heeft stage gelopen in Dwingelderveld, op Terschelling, en het Kuinderbos.

Met de komst van Amanda is team Vlieland weer compleet. Ze zal vooral veel buiten aan het werk zijn; tractor werkzaamheden, bosmaaier werk, veeverzorging, en motorzagen. Dat laatste is met name een hobby, Amanda doet mee in de top van het Nederlands kampioenschap motorzagen.

Ze gaat graag op pad met de metaaldetector en fotograferen hoort ook bij de liefhebberijen, daarmee zit ze op Vlieland mooi op haar plek. Inmiddels heeft ze haar intrek genomen in de dienstwoning bovenop het Vuurboetsduin. We zijn blij met haar komst en wensen haar veel plezier op ons mooie eiland.

 

 

reageren

geef een reactie

 • Zagen, zagen, wiede wiede wagen – Leven op Vlieland
  15 februari 2016 om 15:17

  […] boterham te vragen. Of in dit geval: Amanda kwam thuis om een boterham te vragen. Zo heet namelijk de nieuwe boswachter die het team op Vlieland is komen […]

 • Familie Lijnema
  6 februari 2016 om 22:01

  wat een super baan en huis trots zijn wij als ouders op onze dochter Amanda super succes meid en tot gauw weer was vandaag even fijn dat het zo kon even bij je kijken ondanks onze pech maanden

 • Loes
  2 februari 2016 om 23:12
 • Jaap Zijp
  2 februari 2016 om 16:11

  Veel plezier in je nieuwe werkomgeving en wellicht komen wij elkaar nog eens tegen. Groetjes, Jaap Zijp.

 • Anneke Klijnstra
  2 februari 2016 om 13:24

  Welkom en Veel plezier op Vlieland Amanda ..

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog