www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Strandschoonmaakactie! Wie doet er mee?

29 maart 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Komende maandag 4 april is het weer zover; samen met Gemeente Vlieland, Rijkswaterstaat en Defensie gaan we de hele kust van Vlieland opruimen. We beginnen om 08.00 uur bij de strandovergang Jachthaven. Bij deze een oproep aan een ieder die hier aan mee wil helpen, zich op te geven bij onze collega Frederika Breijer. f.breijer@staatsbosbeheer.nl of bellen 06 10966149.  Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Dinsdagmiddag zijn we dan welkom in de Bolder voor een afsluitend drankje en hapje. Uiteraard mag u ook een dagdeel meedoen.

 

 

reageren

geef een reactie

 • Loes
  31 maart 2016 om 01:48

  ik hoop dat er veel mensen komen, want anders is het echt niet leuk ….. hebben jullie de schoolkinderen ingeschakeld??? Ik kan niet, omdat ik altijd aan de wal ben op maandag.

 • marjan huisman-hofman
  29 maart 2016 om 15:41

  Ha Anke,ik heb mijn jaarlijkse ,,Vlieweek na de winter,, er net opzitten.Het had me leuk geleken om mee te doen met strandopruimen.Als je de opruimdag van 2017 doorgeeft zodra deze bekend is dan pas ik mijn vakantie erop aan…….alvast mijn dank en heel veel plezier maandag a.s. Groet uit Wagenborgen van Marjan.

  • Anke Bruin-Kommerij, Staatsbosbeheer
   29 maart 2016 om 15:46

   Hallo Marjan,
   Dank voor je reactie en wat jammer dat je er dit jaar niet bij kunt zijn.
   Doorgaans doen we dat de eerste maandag en dinsdag van april.
   Hoop tot volgend jaar,
   Groet,

   Anke

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog