www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Mooie ontmoetingen…

6 september 2016 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland

Ziezo, Into the Great Wide Open 2016 is weer voorbij. Op ons Natuurkampeerterrein de Lange Paal mochten we meer dan 1.000 festivalgangers ontvangen. En wat was het weer leuk! Ondanks de slagregens zaterdagnacht en zondagmorgen, was de sfeer heel ontspannen. De 3 ochtendconcerten Lange Paal Live, die we vanuit Staatsbosbeheer de gasten aanboden, werden hoog gewaardeerd.

We lopen zulke dagen heel wat meters op de velden; een praatje hier, een stukje ducktape daar, wat afval opruimen. Leuke ontmoetingen met mooie mensen.

Zo liep ik maandagmorgen ook rond en werd aangesproken door twee festivalgangers, duidelijk een goed feest achter de rug. Ze zaten in de zon op een klein veldje aan het ontbijt. En ja, ze hadden een vraag. Ik dacht dat het over bagagevervoer of zoiets zou gaan, maar nee, ze hoorden een vogelgeluid en wilden weten wat dat nou was. “Het klinkt alsof er steentjes tegen elkaar getikt worden.” Ik kon hen vertellen dat het zeer waarschijnlijk om de braamsluiper gaat. Alweer een mooie ontmoeting!

foto: fotovisie.nl
reageren

geef een reactie

  • Bernard
    11 oktober 2016 om 20:59

    Dag Anke, kan je wat foto’s plaatsen van ITGWO -gangers op LP? Ik kan me geen voorstelling maken hoe dat er uitziet met zoveel mensen.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog